pondělí 30. května 2011

Červená pumpa na vagínu


Vakuová pumpa je lékaři doporučovanou erotickou pomůckou při poruchách erekce a léčbě prostaty. Za pomocí podtlaku se do penisu nahromadí více krve, což má za výsledek tolik žádanou erekci. Pokud použijete navíc erekční (škrtící kroužek), bude Vaše erekce naprosto perfektní. Stud je vakuová pumpa ve tvaru penisu s velkým žaludem. Délka 17,5 cm, vnitřní průměr 4 cm.

Modrá vibrační vakuová pumpa. Napomáhá k zvětšení penisu a zlepšení erekce. Plynulá regulace vibrací. Hloubka 20 cm, průměr je flexibilní.

Vakuová pumpa pro muže v moderním provedení. Pumpa je opatřená odsávacím balónkem s ventilem a manžetou, která je vyrobena ze silikonového materiálu. S touto vakuovou pumpou dosáhnete maximálního ztopoření penisu. Délka 10,5 cm, průměr cca 5 cm.

Pumpa X-plosion Sucker je anatomicky vytvarovaný cylindr z hladkého ztuženého gelu a uvnitř má výstupek vyčnívající dovnitř vagíny.

Duální vzrušování - sáním a vibracemi.

Transparentní cylindr si přiložíte do rozkroku a necháte pod tlakem vyplnit prostor klitorisem a pysky.

Ve výstupku je zavedený stříbrný minivibrátor, který pak prokrveným sliznicím dodá správné vzrušení.

Pumpa pro váš penis. Vynikající sací výkon. Rychlé uvolnění tlaku díky ventilku. Snadné použití. Navrženo s množstvím oválných výstupků, což podpoří vaše vzrušení. Váš penis bude okamžitě velký, tvrdý a připravený k akci. Vyrobeno z plastového materiálu. Navíc při tréninku alespoň 15 min. 3x týdně se brzy dostaví blahodárné účinky v pevnosti vašeho penisu. Snadná údržba, stačí omýt teplou vodou.