pondělí 30. května 2011

Modré přísavky na bradavky


Vakuová pumpa King má pohodlné pumpování díky pistolové rukojeti. Na podtlakový válec lze nasadit tři různé druhy latexového návleku pro maximální těsnění.

Komfortní, 12 cm dlouhá vakuová pumpa s průhledným cylindrem a regulací podtlaku rychle obstará Vaši erekci. Snadno se ovládá, na pumpování vakuové pumpy Vám postačí jen jedna ruka. Za pomoci podtlaku se v penisu nahromadí více krve, což má za výsledek tolik žádanou erekci. Rukáv vakuové pumpy, do kterého vsunete svou výbavičku je vyroben ze strečového materiálu a roztáhne se až do 6 cm. Po použití této vakuové pumpy ji nesmíme zapomenout vymýt ve vlažné vodě a vystříkat antibakteriální desinfekcí.

Opravdu lehké zvětšení rozměru na maximum. Balení obsahuje vakuovou pumpu a 3 latexové manžety s různým průměrem..Vakuová pumpa King má pohodlné pumpování díky pistolové rukojeti. Na podtlakový válec lze nasadit tři různé druhy latexového návleku pro maximální těsnění. Opravdu lehké zvětšení rozměru na maximum. Balení obsahuje vakuovou pumpu a 3 latexové manžety s různým průměrem.