pondělí 30. května 2011

Pumpa na klitoris černá



Vakuová pumpa, která během krátké chvilky postaví Vašeho miláčka do pozoru a Vy budete okamžitě připraven k akci! Její součástí je odsávací balonek s kovovým ventilkem a manžeta z příjemného gelového materiálu. Doporučujeme použít ještě škrtící kroužek!

Kombinace vagíny a vakuové pumpy s plynulou regulací vibrací. Pumpa má stiskací balónek, který svojí roztažností vytváří podtlak. Napouštění vzduchu zpět do válce se provádím stiskacím ventilem u balónku. Princip: Snižením atmosférického tlaku v okolí penisu se zvyšuje tlak krve v topořivých tělískách a tím se radikálně zvyšuje erekce.

Vakuová pumpa, pro kterou není preblém vyřešit váš problém se ztopořením. Odsávací balonek je přímo její součástí, stejně jako manžeta z měkčeného materiálu. Díky vytvořenému podtlaku dojde k většímu prokrvení penisu a tím pádem i ke ztopoření. Mimo to je opatřena vibračním mechanismem s plynulou regulací vibrace, který znásobí váš prožitek a dovede vás až k orgasmu.

Vakuové pumpy jsou vhodné pro trénink erekce i při její větší poruše. V takovém případě se doporučuje kombinovat vakuovou pumpu s erekčním kroužkem. Použití podtlakové pumpy se doporučuje již v době, kdy se ještě porucha erekce objevuje jen zřídkavě. Pravidelné používání pumpy může penis i mírně zvětšit.

Vakuová pumpa s vibrátorem zastane dvě práce najednou - podtlakově Vám zpevní a zvětší penis až o 25% a vibrací Vám dopomůže k většímu vzrušování. Celková délka 34cm, vnitřní délka 20cm, průměr vnitřní 5,5cm.