pondělí 30. května 2011

Pumpa na vagínu Vagina Sucker


Vakuová pumpa s novým typem pumpičky Vám pomůže k dotvarování a zvětšení Vaší chlouby a to až o dalších 25% co do délky i průměru. Pumpa je z průhledného plastu, délka cylindru je 11 cm (což stačí na běžné velikosti penisů až do zhruba 20 cm), průměr 6 cm, průměr v pružné latexové manžetě je 2,5 cm.

Vakuová pumpa Bad Kitty pro ženy umožní získat větší a plné pysky. Vyzkoušejte vakuovou pumpu na ženské přirození, vzrušení se zvýší pro oba, partner uvidí nový pohled, vy budete pociťovat nové druhy slasti. Vakuová pumpa více prokrví pysky i klitoris a každý dotek bude ještě více vzrušující, vaše dráždění bude mnohonásobně vyšší.

Jednoduše přitlačte anatomicky vytvarovaný cylindr vakuové pumpy na rozkrok kolem pysků a odsávacím balónkem vytvořte podtlak, který postupně do pysků přivede více krve. Odsávat můžete tak dlouho, dokud budete chtít pysky zvětšovat. Tvar i velikost je univerzální a je vhodný pro většinu vagín.


Pevný, průhledný a dvojitý tubus. Ve vrcholku má vibrační zařízení s planulou regulací. Manžeta je jemná a elastická. Balónkem a ventilem se reguluje podtlak. Je v barevném provedení. Podpoří větší výdrž a silnější erekci.

Pumpička umožňuje snadnou manipulaci a komfortní odsávání vzduchu. Silný podtlak.