pondělí 30. května 2011

XL pumpa na penis s manžetou



Vakuové pumpy patří mezi zajímavé pomůcky, jejichž hlavní efekt je v částečném vytažení klitorisu z kožního krytu a jeho přímou stimulaci. Tato mušlička má menší rozměry, než je obvyklé a tím vyhoví i ženám, u kterých přisátí velkých mušlí bylo nemožné.

Monument of Truht je vakuová pumpa pro muže napomáhající dosažení kvalitní erekce. Po vsunutí penisu do válce se pákovou vývěvou odsaje část okolního vzduchu okolo penisu a tím se umocní přítok krve do topořivých tělísek. Tento trénink je vhodný provádět ještě před prvními příznaky klesající erekce - udrží se tím objem i funkce topořivých tělísek.

Podtlaková vakuová pumpa z barveného transparentního plastu se silikonovým vnitřním návlekem, který má uvnitř dráždící výstupky.

Odsávání gumovým balonkem s upouštěcím ventilem, flexibilní gumová hadička.

Pumpu je možné použít nejen pro erekci a zvětšení, ale i k intenzivnímu dráždění a k masturbaci.

Těsnící manžeta válce je vyrobena z extrémně jemného a elastického silikonu a její vnitřní válec má výborné těsnící funkce i pro menší penis. Hadice se připojuje patentním systémem s možností odpojení hadice.

Podle potřeby je možno do mušličky umístit i velké stydké pysky, ale většinou se nasávají jen malé. Uvolnění podtlaku se provádí tlačítkem u odsávací pumpičky. Minivibrátor je možno z mušličky vyjmout, což usnadňuje její omývání a vibrátorek je možno používat i odděleně. Pro jeho malé rozměry je ideální i do kabelky.