pondělí 30. května 2011

Modrá vakuová pumpa na penis


Tento typ erekční pumpy má menší mušli, což uvítá řada žen - převážně štíhlých, které měly potíže sehnat odpovídající rozměr podtlakové misky. Tento podtlakový zvon - či mušle - má menší rozměry a pro šlachovité či štíhlé ženy již není problém s přisátím.

Podtlak se vytváří tahovou pumpou s omezovačem, napouštění pak stiskacím ventilem na hadici. Široké okolí vagíny se namaže tužším kvalitním lubrikantem, mušle se přiloží a odsaje se tolik vzduchu, kolik žena snese. Tím se do vnějších orgánů nahrne větší množství krve, stanou se citlivějšími a zvětšují své rozměry. Tento efekt se dostavuje individuálně a je třeba experimentovat.

Vakuová pumpa pro Vaše poprsí. Pomocí odsávání vzduchu pompou vzniká podtlak který způsobí, že se do prsou dostane více krvi. To má za následek dočasné několikanásobné zvětšení objemu a zpevnění celého poprsí. Při pravidelném používání je poprsí pevnější a zpravidla získává na celkovém objemu. Podobně jako penis při pravidelném používání běžné vakuové pumpy.

Každopádně soulož se zvětšenou a "oteklou" vagínou je velmi vzrušující - v některých případech až moc. Vakuová pumpa pro ženy se využívá i v lehčím či těžším SM, protože není těžké dosáhnout až bolestivých vjemů z vysokého podtlaku. - Vždy je třeba ale zachovávat rozumné postupy doporučené výrobcem.