pondělí 30. května 2011

Pumpa v tělové barvě bez zpětného ventilku s dírkou na válci



Vakuové pumpy mají několik kladných účinků důležitých pro muže. Vedle mírného zvětšení penisu také významně pomáhají dosáhnout erekce a v neposlední řadě doslova trénují topořivá tělíska a celou funkci vlastní erekce. Pánové s větším penisem mívají potíže s erekcí dříve než běžně rozměrový zbytek populace, ale těžko hledají vakuové pumpy, které by jim vyhovovaly velikostí. Může jít o problém s délkou válce - válec se podtlakem vtlačí do podbřišku a penis vystoupne mnohem více, než by se dalo čekat. Není výjimkou, že se penis opře až o dno válce. A také o průměr - penis  do průměru poměrně hodně a pokud se při zvětšování silně tře o stěny, může to vyvolávat nepříjemné pocity.

 Výkonná podtlaková pumpa na penis se třemi těsnícími manžetami Výjimečností této pumpy je páková výkonná vývěva, která má sice pojistný ventil, ale dokáže udělat větší podtlak než stiskací balónek. Na válci je měřítko, ale vakuová pumpa není primárně určena k prodloužení, ale k tréninku krevních a zlepšení erekce. Zvětšení penisu může nastat právě v rámci zvětšování krevních tělísek. Princip: atmosférického tlaku v okolí penisu se zvyšuje tlak krve v topořivých tělískách a tím se radikálně zvyšuje erekce. Vakuové pumpy jsou vhodné pro trénink erekce i při její větší poruše. V takovém případě se doporučuje kombinovat vakuovou pumpu s erekčním kroužkem. Použití podtlakové pumpy se doporučuje již v době, kdy se ještě porucha erekce objevuje jen zřídkavě.

Super Pump je právě koncipována pro řešení tohoto problému. Délka jejího válce je 19cm a vnitřní průměr je 5cm. Takové rozměry by měly stačit i poměrně vyvinutým jedincům. Podtlak se vytváří stiskacím a zpětné napuštění atmosférického tlaku stisknutím tlačítka na ventilu mezi balónkem a válcem. Součástí pumpy je také jemná latexová manžeta. Doporučujeme k pumpě přiobjednat kvalitní lubrikační gel. Na latexovou manžetu nepoužívejte žádné tuky - pouze je povolen až doporučen silikonový lubrikant. Pro zvýšení účinků a zpříjemnění použití je možno pumpu používat ve vaně pod vodou. Dodržujte zásady bezpečnosti - vodní podtlak je silnější.