pondělí 30. května 2011

Pumpa na prsa a bradavky



Vakuová pumpa se dvěmi pevnými náhubky dlouhými 6 cm s průměrem 2 cm, lze jej použít na klitoris či bradavky. Pomocí balónku se koriguje vzduch uvnitř pump. Každá náhubka má svůj ventil pro regulaci podtlaku. Jsou z transparentního materiálu PVC.

Vakuová pumpa s LOVE CLONE planžetou (materiál připomínající lidskou kůži). Pumpa má stiskací balónek, který svojí roztažností vytváří podtlak. Napouštění vzduchu zpět do válce se provádím stiskacím ventilem u hrdla válce. Princip: Snižením atmosférického tlaku v okolí penisu se zvyšuje tlak krve v topořivých tělískách a tím se radikálně zvyšuje erekce.

Vakuová pumpa s plynulou regulací podtlaku. Těsnící kroužek je vyroben z velmi pružného gelového materiálu. Stlačením balónku si napumpujete požadovanou velikost penisu. Pomůcka vhodná pro zpevnění mužské erekce..Vakuová pumpa s plynulou regulací podtlaku. Těsnící kroužek je vyroben z velmi pružného gelového materiálu. Stlačením balónku si napumpujete požadovanou velikost penisu. Pomůcka vhodná pro zpevnění mužské erekce.

Vakuové pumpy jsou vhodné pro trénink erekce i při její větší poruše. V takovém případě se doporučuje kombinovat vakuovou pumpu s erekčním kroužkem. Použití podtlakové pumpy se doporučuje již v době, kdy se ještě porucha erekce objevuje jen zřídkavě. Pravidelné používání pumpy může penis i mírně zvětšit.