pondělí 30. května 2011

Mega Vakuum pro dámský orgasmus

Gelová savka s vibračním mechanismem uvnitř, je určena na podtlakové dráždění klitorisu nebo bradavek. Rozměry - délka 8,5 cm, průměr  3 cm, délka hadičky 60 cm, balónek pro vyvolání podtlaku. Napájení 3 baterie , které jsou součástí dodávky. Plynulá regulace vibrací.

Vakuová pumpa pro muže, kteří mají potřebu extrémnějšího výkonu, při značných poruchách erekce. Klešťová podtlaková pumpa může vyvolat podtlak, který může překročit hranici bolesti a je nutno pečlivě hlídat naměřené a dosažené hodnoty. Na válci je jednoduchý trhací ventil, pro případ extrémních hodnot, ale není vhodno se pohybovat v relacích jeho destrukce.

Vakuová pumpa propracovaného tvaru v moderním provedení. Vákuová pumpa zahrnuje gelovou manžetu a gumový odsávací balonek. Při pomoci balonku odsajete vzduch, díky čemuž začne váš penis narůstat a tvrdnout. Opakované používání této pumpy může váš penis zvětšit a posilnit.

Páková vývěva se dá použít i na jiné podtlakové pomůcky. Výkon pumpy umožňuje dosáhnout erekce i u osob se značným zdravotním handicapem a v kombinaci se silným stahovacím kroužkem ji i udržet. Podtlak i stažení by nemělo přesahovat 15 minut. Tato pumpa není vhodná pro lidi s nebezpečím trombozy nebo u těch, kteří užívají léky na ředění krve a celkově u osob s potížemi krevního oběhu.